Un zambet pur…

” Ai o voce frumoasa!.. si ureche muzicala!.. ”

” Va multumesc frumos!.. ”

” Nu trebuie sa-mi multumesti mie… multumeste-le parintilor tai, si mai ales lui Dumnezeu.. ”

O voce blanda!.. mergea uitata de vreme, calatoria i se cunostea pe piele, pe chip.. o privire blanda.. un chip pur, si lumina.. lumina din ochii ei..  Asta mi-a spus privindu-ma in ochi!.. Of.. cat mi-a placut, cat m-a impresionat!.. Va multumesc doamna, va multumesc pentru un zambet frumos, pentru ca mi-ati zambit frumos si mai ales pentru ca m-ati facut sa zambesc frumos.. va multumesc…

 Si sa nu uit:..  iti multumesc mama, iti multumesc tata.. iti multumesc Doamne!..

Advertisements
Explore posts in the same categories: About me...

2 Comments on “Un zambet pur…”

  1. Lolo Says:

    How sensitive! 🙂 :*

  2. ralu Says:

    Se spune că poți schimba lumea cu un zâmbet așa că nu uita s-o faci ori de câte ori ți se ivește ocazia. După părerea mea, cred ca e imposibil ca atunci cand primești un zâmbet sincer însoțit de o privire blândă, să nu te simți cald si pufos pe dinăuntru, pentru o clipă, în mod involuntar chiar. Ar putea să te facă să acorzi mai multă atenție micilor bucurii ale vieții pe care mulți, prinși în gândurile, problemele, grijile ce le apasă sufletul, le-au dat uitării sau pur și simplu le consideră insuficiente pentru a le alina starea. Aceste cuvinte nu sunt menite să alcătuiască o lecție de viață ci doar vor să vă facă să fiți mai atenți la ceea ce se petrece în jurul vostru, la cât de multe lucruri frumoase vi s-ar putea întâmpla dacă ați deschide mai bine ochii și ați avea capacitatea de a lăsa în urmă acele lucruri care vă îngreuneaza sufletul. Cum? Zâmbind!
    Ei bine, o persoană care nu știe să zâmbească, nu va putea fi fericită. Fără doar si poate suntem influențați de un zâmbet; el ne poate lumina ziua, ne alină suferința, ne înflăcărează inimile, ne dă curajul de care avem nevoie pentru că doar ”un zâmbet este o curbă care face totul drept” (Phyllis Diller)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: