Frații mai mari…

Treaba se întâmplă așa… se face una bucată târg de vechituri, și anume organizat de SSMB, a se citi Societatea Studenților în Medicină din București. Oamenii ăștia merg în fiecare săptămână la centrul de plasament Arlechino, unde încearcă aduc ( 🙂 )  un mare zâmbet copiilor defavorizați de soartă. Acum s-au gândit să extindă puțin activitățile, așa că orgnizează acest târg. E deja clar că banii strânși vor merge la copii. Ce trebuie să faci?.. păi.. te urci matale frumos în pod, sau dacă nu ai pod cauți acolo unde ai lucrurile alea de nu le mai porți, apropo e oarecum vital ca lucrurile să fie ” funcționabile ” adică vânzabile. După ce ai găsit, dar mai ales decis care să fie lucrurile, vii frumos cu ele la sediul SSMB din Bd-ul Eroilor Sanitari 8, în perioada 2-5 martie. De reținut, trebuie să le pui și o etichetă pe care să iți scrii numele și numărul de telefon. Dacă te întrebi de ce, iți zic tot eu, cel mai bine vândut produs va fi premiat cu un premiu surpriză.

Bun..

Pe data de 6 martie va alea loc Târgul de vechituri al Fraților mai mari, în cadrul Facultății de Medicină, în holul principal, între orele 12 ți 17.  Vom avea de toate, inclusiv accesorii hand made, cerceluși, broșe, brățări și tot ce îți mai trece prin cap. Ești așteptat și la cumpărare și la donare..

Pentru mai multe detalii: Irina Gaiu fratiimaimari@yahoo.com

Îi rog pe oamenii din dreapta, blogroll să preia..  mulțumesc…

fratiimaimari1

 

Advertisements
Explore posts in the same categories: About me...

7 Comments on “Frații mai mari…”

 1. Katie Says:

  Ma bucur k ai pomenit de asta :*

 2. Carmen Says:

  Numai cei din blogroll au voie sa preia? 🙂


 3. @Carmen 🙂 m-as bucura sa preia si alte persoane.. plus.. multam 🙂


 4. […] in Medicina din Bucuresti, SSMB, organizeaza un targ de vechituri, pe 6 martie. Cititi pe blogul lui despre ce este vorba, eu ii sustin si va rog sa informati mai departe pe cine considerati ca ar […]

 5. Carmen Says:

  Done it! Sa speram ca ajuta 🙂

 6. A.G. Says:

  Multumim pentru cooperare! :):*


 7. buna, va multumesc mult de tot ca mi-ati prezentat proiectul si aici si sper sa aiba succes!!!Va astept pe toti cu drag acolo in facultatea de medicina pe 6 martie dar si intre 2 si 5 martie intre orele 11 30 si 13 30 sa donati cate ceva .
  O zi superba va urez si sa ne tineti pumnii!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: